Moderne luxe tuin

Maak ook uw tuin ons project!

Moderne luxe tuin

Valkenburg

De basis voor het ontwerp van deze moderne luxe tuin is in samenwerking met ontwerpbureau Claar gelegd. Wij hebben het ontwerp verder uitgewerkt, ingevuld en de keuzes gemaakt voor de gebruikte materialen. Dat de materialen een luxe uitstraling hebben, goed bij elkaar aansluiten en bij de stijl van de woning passen, is hierbij een belangrijke leidraad geweest. Met daarnaast een mooie en hoogwaardige afwerking worden bij deze prachtige en bijzondere tuin de puntjes op de i gezet.

Het uiteindelijke resultaat mag er wezen; een mooie oase van rust met relaxmogelijkheden tussen het groen. Het onderhoud hebben wij ook voor onze zorg genomen. Zo bereiken en behouden we het maximale resultaat. Kortom ontzorgen en volop genieten voor onze klant!

 • Beplanting:
  De beplanting in deze tuin is een verhaal op zich. Er zijn bomen gebruikt die al in hun volwassen stadium zijn waardoor het lijkt alsof ze er al altijd hebben gestaan. Het was een hele operatie om deze op hun uiteindelijke plaats te krijgen. Hiervoor zijn diverse machines zijn ingezet. Het zwaarste exemplaar woog 2700 kg. Rust, controle en vakmanschap waren hier wel op zijn plaats. De overige beplanting is rustig en sober gehouden om zo elk element in de tuin zijn eigen waarde en functionaliteit te laten behouden.
 • Bestrating:
  Hierbij is gekozen voor twee soorten verharding. Ten eerste voor Belgische blauwsteen waaltjes. Deze geven een luxe maar ook authentieke uitstraling welke naadloos aansluit op de woning. Ten tweede is er gekozen voor halfverharding in de vorm van castle grind. Deze fijne luxe grind in de kleur champagne geeft een zomerse Zuid-Europese sfeer en voelt fijn aan de voeten.
 • Hout:
  Om aan te sluiten bij de mooie bestratingsmaterialen is er gekozen voor een vlonder van Ipe lapacho hout. Dit Afrikaanse hardhout heeft een hele mooie structuur en verkleurt mooi naar zilvergrijs. Hierbij is gekozen voor een schroefloos systeem. Het voordeel van dit systeem is dat je niet tussen de planken door kunt kijken. Dit alles bij elkaar geeft een exclusieve uitstraling!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Afspraak

Maak direct een afspraak >

Vraag

WIj helpen u graag >

terug bellen

Plaats een terugbelverzoek >

foto galerij

Hieronder een aantal foto’s van dit mooie project.
Mogen wij ook uw project fotograferen en op onze website plaatsen?
Laat ons dit gerust weten.
Voor Na
Voor Na

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK…

Bent u geïnteresseerd in ons advies, ontwerp of aanleg van uw tuin? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en ideeën. Geef ons uw voorkeursdatum door voor een afspraak en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

 

Contact Info

 • Nachtegaalstraat 82, 6165 BM, Geleen
 • 06 - 46 12 23 17
 • martijn@arfmangardens.nl

wij helpen u graag…

Bent u geïnteresseerd in ons advies, ontwerp of aanleg van uw tuin? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en ideeën. U heeft een vraag over uw tuin of over onze werkwijze? Laat hieronder uw bericht achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

 

Contact Info

 • Nachtegaalstraat 82, 6165 BM, Geleen
 • 06 - 46 12 23 17
 • martijn@arfmangardens.nl

wij bellen u terug…

Bent u geïnteresseerd in ons advies, ontwerp of aanleg van uw tuin? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en ideeën. Geef hieronder aan hoe en wanneer u wilt dat wij contact met u opnemen en dan hoort u snel van ons.

 

Contact Info

 • Nachtegaalstraat 82, 6165 BM, Geleen
 • 06 - 46 12 23 17
 • martijn@arfmangardens.nl

Dankjewel, uw aanvraag is verstuurd. We nemen zo snel mogelijk contact met up op.