Moderne tuin met klassieke touch

Maak ook uw tuin ons project!

Moderne tuin met klassieke touch

Puth
Ook deze opdracht is binnen gekomen via mond op mond reclame.
Voor dit gezin was het belangrijk een tuin te ontwerpen die zowel functioneel als modern en sfeervol is.
Bij het ontwerp hebben we de moderne keramische tegel van in het huis naar buiten doorgetrokken waardoor dit het verlengstuk van de woonkamer is geworden. De gebakken waalformaatjes geven de tuin tevens een warme en klassieke touch. Door het planten van groenblijvende leibomen en dakplatanen wordt de nodige privacy gecreëerd. De verlichting zorgt in de avond voor een warme en uitnodigende sfeer. Kortom een tuin waarin iedereen zich thuis voelt en volop kan genieten.
 • Beplanting:
  De beplanting in deze tuin is vooral functioneel. Het creëren van privacy ten opzichte van de buren wordt bereikt door middel van groenblijvende leibomen. De dakplatanen geven beschutting en intimiteit. Met taxushagen krijg je een mooie ruimteverdeling en strakke lijnen. Daarbij zorgt de overige beplanting voor kleur en levendigheid.
 • Bestrating:
  Hier is gebruik gemaakt van een keramische tegel met beton look. Gecombineerd met een gebakken klinker geeft dit een mooi contrast tussen modern en klassiek. Het gebruikte perle noir grind geeft een natuurlijke sfeer en zorgt tevens voor een goede waterafvoer.
 • Producten:
  Ook voor het advies en leveren van diverse producten bent u bij Arfman Gardens aan het juiste adres. Denk hierbij aan tuinmeubilair, barbecues, bloembakken, tuinkaarsen en nog veel meer.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Afspraak

Maak direct een afspraak >

Vraag

WIj helpen u graag >

terug bellen

Plaats een terugbelverzoek >

foto galerij

Hieronder een aantal foto’s van dit mooie project.
Mogen wij ook uw project fotograferen en op onze website plaatsen?
Laat ons dit gerust weten.
Voor Na
Voor Na

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK…

Bent u geïnteresseerd in ons advies, ontwerp of aanleg van uw tuin? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en ideeën. Geef ons uw voorkeursdatum door voor een afspraak en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

 

Contact Info

 • Nachtegaalstraat 82, 6165 BM, Geleen
 • 06 - 46 12 23 17
 • martijn@arfmangardens.nl

wij helpen u graag…

Bent u geïnteresseerd in ons advies, ontwerp of aanleg van uw tuin? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en ideeën. U heeft een vraag over uw tuin of over onze werkwijze? Laat hieronder uw bericht achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

 

Contact Info

 • Nachtegaalstraat 82, 6165 BM, Geleen
 • 06 - 46 12 23 17
 • martijn@arfmangardens.nl

wij bellen u terug…

Bent u geïnteresseerd in ons advies, ontwerp of aanleg van uw tuin? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en ideeën. Geef hieronder aan hoe en wanneer u wilt dat wij contact met u opnemen en dan hoort u snel van ons.

 

Contact Info

 • Nachtegaalstraat 82, 6165 BM, Geleen
 • 06 - 46 12 23 17
 • martijn@arfmangardens.nl

Dankjewel, uw aanvraag is verstuurd. We nemen zo snel mogelijk contact met up op.