Moderne voor- en achtertuin

Maak ook uw tuin ons project!

Moderne voor- en achtertuin

Maastricht

Met deze klanten zijn wij in contact gekomen doordat we in de buurt aan het werk waren. Zij hadden ons al een tijdje aan het werk gezien en de resultaten bevielen hen wel. Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt voor weer een mooi project.

Na een uitgebreid gesprek waarin alle wensen en eisen besproken zijn en de tuin uitvoerig is ingemeten, bekeken en gefotografeerd, zijn we aan de slag gegaan met het ontwerp. Het is telkens weer een leuke uitdaging om er een mooi en uitdagend ontwerp van te maken wat voldoet aan de wensen van de klant en waar wij zelf voor 100% achter staan. De ontwerpfase is een hele belangrijke fase. Deze vormt de leidraad in het het hele traject; vanaf het eerste gesprek tot de aanleg en ook naderhand bij het onderhoud. Zo komen we tot het beoogde resultaat en behouden wij dit ook. Deze prachtige voor- en achtertuin met strakke belijning sluiten goed op elkaar aan en vormen een mooi geheel.

 • Beplanting:
  De beplanting is eenvoudig en rustig gehouden en is daarnaast functioneel. De mooie leibomen in de voortuin zorgen voor zonwering in de zomer. De witte hortensia’s zorgen voor mooie bloemen. De authentieke olijfboom creëert een zuiderse sfeer. Met de taxushagen en -blokken bereiken we dan weer de strakke belijning.
 • Bestrating:
  Er is gekozen voor de combinatie van strakke granieten tegels van 80 x 80 cm en gebakken klinkers. De tegels hebben een moderne, lichte en rustige uitstraling en de klinkers geven weer een rustieke sfeer.
 • Hout:
  Buiten een aantal reeds aanwezige elementen van hout is in deze tuin is niet veel met hout gewerkt. Alleen bij het zwembad is hout gebruikt om een relaxhoek te creëren voor de kinderen. Het grey washed steigerhout is hiervoor zeer geschikt. Het geeft een stoere uitstraling en is functioneel.
 • Diversen:
  Ook in deze tuin zijn de Cortenstalen bloembakken gebruikt. Ze geven een warme moderne, aparte en stoere uitstraling.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Afspraak

Maak direct een afspraak >

Vraag

WIj helpen u graag >

terug bellen

Plaats een terugbelverzoek >

foto galerij

Hieronder een aantal foto’s van dit mooie project.
Mogen wij ook uw project fotograferen en op onze website plaatsen?
Laat ons dit gerust weten.
Voor Na
Voor Na

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK…

Bent u geïnteresseerd in ons advies, ontwerp of aanleg van uw tuin? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en ideeën. Geef ons uw voorkeursdatum door voor een afspraak en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

 

Contact Info

 • Nachtegaalstraat 82, 6165 BM, Geleen
 • 06 - 46 12 23 17
 • martijn@arfmangardens.nl

wij helpen u graag…

Bent u geïnteresseerd in ons advies, ontwerp of aanleg van uw tuin? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en ideeën. U heeft een vraag over uw tuin of over onze werkwijze? Laat hieronder uw bericht achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

 

Contact Info

 • Nachtegaalstraat 82, 6165 BM, Geleen
 • 06 - 46 12 23 17
 • martijn@arfmangardens.nl

wij bellen u terug…

Bent u geïnteresseerd in ons advies, ontwerp of aanleg van uw tuin? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en ideeën. Geef hieronder aan hoe en wanneer u wilt dat wij contact met u opnemen en dan hoort u snel van ons.

 

Contact Info

 • Nachtegaalstraat 82, 6165 BM, Geleen
 • 06 - 46 12 23 17
 • martijn@arfmangardens.nl

Dankjewel, uw aanvraag is verstuurd. We nemen zo snel mogelijk contact met up op.